من یک سیستم جدید حدود 10 روز پیش خریدم با
cpu :5820
ram : kingstone hyper x fury 2666Mhz 64 GB
VGA :evga 970 gtx
Power :evga 750Watt G
اولش وقتی روشن کردم بعضی وقتا بالا می اومد تو ویندوز 10 بعضی وقتا نمی اومد ولی وقتی بالا می اومد دیگه معمولا بدون مشکل کار می کردش
یعنی وقتی بالا نمی اومد قبل از رسیدن به صفحه بایوس شروع می کرد به تعدادی بوق زدن ممتد و صفحه هیچی بدون تصویر! و ریستارت و دوباره همین طوری... تا اینکه یا خودش درست می شد یا اینکه از پشت پاور رو خاموش می کردم تا خاموش می شد و دوباره روشن می کردم
ارور های روی مادر بورد انواع و اقسام داشتش از 94 و 74 بگیر تا 04 !
سیستم رو برگردوندم به بایوس دیفالتش و فرکانس رم ها رو روی 2133 گذاشتم فکرر کردم فرکانس رم ها رو ساپورت نمی کنه چون توی manual اش دیدم ولی خب بایوس اپدیت شده بود...
و یک هفته در کمای تعجب کار کردش !!! ( البته چند بار داخل دیندوز crash کردش ...
و دوباره یه دفه کابل برق رو از پشت مادر بورد در حالت خاموش بودن کامپیوتر جدا کردم و دوباره وصل کردم و بعدش همه چیز ریختش به هم روز از نو !! ...کرش های متعدد تا اینکه کلا ویندوز 10 نابود شد !!! دیگه بالا نمی اومد
حتی خیلی وقتا توی صفحه بایوس گیر می کنه !
بعضی وقتا قبل از رسیدن به صفحه بایوس ریستارت می شه !
بایوس رو از F9b بردم روی F8 فکر کردم چون بتا هستش مشکل داره بازم درست نشد...
حالا می خوام ویندوز 7 بریزم دیگه همون اول ریختن ارور ابی می ده و ریستارت می شه و دوباره شروع می کنه به بوق بوق بوق بوق ....ریستارت و دوباره....
جالبه یه دفعه که تونستم برم توری بایوس دیدم فرکانس سی پی یو که باید 3300 باشه زده 4400 ! البته با فرکانس 4400 دمای سی پی یو 34 درجه بود !!!!×!!!! یعنی multipler اش رو زده 44 !!!
البته این قبلا درست بود این آخری که دیگه نابود شد سیستم این طوری شد
رم ها رو تست کردم مشکلی نداشت و سیستم رو با رم های gskill و crusail هم تست کردم ولی مشکل بازم وجود داشت
کارت گرافیک مشکلی نداره
دیگه چیز دیگه ندارم تست کنم...
Any idea ???
مغزم دیگه کار نمی کنه !...کسی تا حالا به همچین چیزی برخورده یا پیشنهادتون اینه که مادر بورد رو ببرم گارانتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی چقدر طول می کشه جواب بده من از کار بیکار می شم...هر روزش برام کلی ضرره ...شنیدم گاهی تا 10 روز طولش می دن ؟؟؟
من از گیگابایت نا امید شدم امیدوارم از گارانتی آواژنگ نا امید نشم...چون بعضی وقتا تو اینترنت آدم چیزایی می بینه در مورد گارانتی ها ولی نمی خوام قضاوت پیش پیش کنم...
Bookmarks